Wednesday, 29 October 2014

Betul ke boleh dapat 1GB data internet dengan RM2 ..?



Ya memang betul, saya tahu mesti RAMAI yang tidak percaya bila saya bagi tahu yang Pakej Data internet dari simkad telco (Tune Talk Tone Excel) TE cuma Rm2 sahaja untuk 1GB..  
.
tapi nak buat mcm mana dah mereka tak nak, saya tadah je faedah yg sy dpt.. sebab tu kredit kami sentiasa ada byk je..
.
mesti anda keliru kan, macam mana boleh jadi RM2 pula, bukan ke tune talk caj RM42 untuk Data 1GB ..? 

Ok tidak mengapa, biar saya jelaskan bagaimana untuk anda menikmati kadar caj 1gb RM2 ni..

1. Perkara asas yang perlu anda tahu ialah apabila anda topup kredit sebanyak Rm50 anda akan diberi lagi kredit PERCUMA sebanyak RM20 - ( jika topup RM30 akan dapat PERCUMA kredit RM10) 

2. Anda perlu topup RM50 x2 maka kredit Percuma yang anda terima RM40 

3. Baki anda sekarang dalam acc Simkad Magic Tone Excel ini ialah RM140

4. Anda sekarang sudah boleh langgan pakej internet 1GB dengan menaip SMS seperti ini >> DM send to 2222 

5. Selepas berjaya langgan plan data 1gb ini semak baki kredit anda dail *133# , ialah RM98 .

6. Anda cuma keluarkan duit RM100 untuk topup, tetapi selepas langgan plan 1GB baki ada lagi RM98 , so anda cuma bayar RM2 sahaja untuk dapatkan Plan Data internet 1GB ni.. betul tak..?  

Dengan hanya menggunakan simkad magic ini anda
bukan sahaja boleh berjimat malah boleh buat duit tambahan lagi..

.
kalau saya bagitahu ada orang yang sudah mencapai INCOME 5-6 angka dengan hanya bertukar simkad ini, lagi la susah anda nak percaya kan..?

.

Jika anda sudah bersedia untuk bertukar simkad Magic Tone Excel ini sila hubungi saya segera,
jangan berlengah lagi..  

ikhlas
broFami
Ketua Geng Simkad Magic
0135951358
ps: Foto sekadar hiasan 

Wednesday, 22 October 2014

Ramai yang sudah terkena, jaga-jaga !!

Salam, sebenarnya saya ingin berikan Amaran pada anda
supaya berjaga-jaga dengan bisnes simkad Magic ni..

sebab apa saya kata begitu..? 
kerana dengan hanya anda menukar
guna simkad ini
anda akan menerima 
terlalu banyak benda FREE dan macam-macam lagi kejutan
yang tidak di duga..

contohnya pada bulan ini
syarikat Tone Group telah memasukkan
komisen topup kami lebih awal
dari kebiasaannya..

sepatutnya wang komisen 
ini akan di bawah pada 21hb
tetapi bulan ini kami di bayar pada 16hb yang lalu..

cuba anda lihat sendiri komen-komen dari rakan niaga saya di bawah ni.. 

Dipos oleh BroFami Sam.

tu lah akibatnya jika anda masih berdegil untuk menggunakan simkad Magic Tone Excel ni..
saya nasihatkan anda jangan guna simkad ini jika tidak mahu terima perkara begini ye.. :-)

kalau nak juga saya tak boleh halang..
sila klik Sini

Wednesday, 8 October 2014

Semak Hak Milik Sim Kad Anda

Ramai yang mengalami masalah tidak berjaya untuk melakukan proses port in ( kekalkan nombor dari telco lama ke dalam simkad Tone Excel )

Antara punca utamanya ialah sim kad lama anda itu bukan didaftarkan menggunakan nama & no ic anda. Untuk memastikan proses port in berjaya anda perlu semak sama ada sim kad anda itu betul didaftarkan atas nama sendiri atau orang lain.

Jika ia didaftarkan atas nama orang lain, anda perlu ke servis center telco masing-masing untuk membuat permohonan pindah hak milik.

Bagaimana untuk mengetahui sim kad itu milik siapa ..? sila lihat gambar rajah di bawah ini :


Setelah anda sahkan simkad itu milik anda baru lah proses untuk port in akan berjaya dilakukan.. Jika ada sebarang masalah lain boleh hubungi saya kemudian. Terima kasih. 


Berminat untuk menjana pasif income dengan hanya menggunakan handphone..? Klik Sini

Tuesday, 7 October 2014

Salam perkenalan dari Tone Excel Shah Alam

Selamat datang ke laman web ini... 

Tahniah kerana anda telah berjaya sampai ke laman web ini, laman ini khas saya bina untuk berkongsi dengan anda info tentang bisnes Tone Excel yang WOw & Hebat !!

Laman ini diberi nama Tone Excel Shah Alam, sempena nama tempat kediaman saya, iaitu di Shah Alam. 

Semoga dengan wujudnya laman web ini, proses penyampaian maklumat yang tepat dan BENAR tentang simkad magic TONE EXCEL dapat sampai kepada seluruh penduduk dan warga Shah Alam.

Saya juga akan berusaha untuk memberikan anda informasi-informasi yang terbaik & terkini supaya mudah anda membuat sebarang rujukan tentang bisnes Tone Excel ini. 



Saya tidak akan memaksa anda untuk sertai saya sebagai pengguna simkad Tone Excel dan pada masa yang sama mengambil peluang ini untuk menjadi dealer bagi simkad magic Tone Excel. 

Anda berhak untuk membuat pilihan sendiri, 100% terletak di tangan anda.




Saya tahu pasti anda masih ragu-ragu untuk menjadi pengguna dan pengedar simkad Magic Tone Excel ini. 

Tidak mengapa, saya tidak salahkan anda. 

Mungkin ada terlalu banyak perkara yang sedang berlegar-legar dalam fikiran anda kan.. ? 

Biar saya tunjukkan beberapa testimoni dari usahawan Tone Excel di bawah ni.. 



Saya kongsikan pada anda 2 testimoni pengguna simkad Tone Excel ini dahulu. ramai lagi yang sudah berjaya mengubah hidup masing-masing, jika nak letak semua tak muat pula ruang blog ni.. hehe :-D 

Setiap orang tak akan dapat hasil yang sama. 

Jika anda hanya ingin jadi pengguna, anda dapat keuntungan dalam bentuk FREE Kredit. 
Bila anda topup RM30 anda akan terima RM10 PERCUMA, 
Bila topup RM50 anda akan terima lagi Rm20 PERCUMA..
FREE tiket Kapal terbang dari Air Asia (kumpul point & redeem )
FREE PA Insuran dari Tune Insuran yang bernilai RM100,000 jika berlaku kemalangan yang mengakibatkan cacat kekal & kematian.  

Jika anda berminat untuk menambah pendapatan, kami sediakan 3 jenis bonus . ia di panggil Bonus Fast Track, Komisen Topup, dan Bonus Tahunan.. jika anda serius dan rajin berusaha tidak mustahil untuk berjaya mendapat income RM500 sebulan secara pasif dan nilai ini akan semakin meningkat setiap bulan. 

Semua ini tidak mustahil untuk dicapai apabila anda menjadi pengguna talian prepaid Tune Talk pakej Tone Excel

Jika anda masih belum jelas tentang perjalanan bisnes ini dan anda inginkan panduan dalam bentuk ebook, boleh muat turun di laman web saya ini. 

Klik:>> Panduan Buat Duit dengan Simkad Magic Tone Excel

Jika anda berada di sekitar Shah Alam, Subang, Puncak Perdana, Puncak Alam & Kota Damansara, anda boleh set appointment dengan saya untuk mendapatkan simkad Magic ini. 

Hubungi Saya menggunakan
Whatsup / Telegram / SMS
taip: "TE" send to 0135951358

In Shaa Allah saya akan beri penerangan kepada anda dengan lebih lanjut lagi.

Bookmark blog ini untuk anda dapatkan lagi banyak perkongsian tentang Tone Excel. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...