Wednesday, 29 July 2015

Senarai website rujukkan untuk pengguna simkad Tone Excel

Apabila anda menyertai bisnes simkad tone excel ni.. perkara yang paling utama sebelum anda mula menaja dan mendapatkan komisen yang lumayan adalah dapatkan ilmu..

di mana nak dapatkan ilmu-ilmu ini.. ?

saya akan senaraikan beberapa buah laman web yang patut anda jadikan sebagai rujukan & sekali gus boleh di gunakan untuk dalam aktivi promosi anda secara online ..


1. Laman web Official dari Syarikat Tone Excel  www.ToneExcel.com

ini adalah website rasmi dari syarikat Tone Group utk tone excel, segala maklumat dan pengumuman terkini akan di paparkan di dalam laman web ini.. lihat gambar di atas saya amik ketika musim hari raya, gambar header pun akan bertukar-tukar mengikut musim dan keadaan. comel kan ? hehe :-D  

2. Website replika dari sifu Mazelan Abas sila klik sini

http://toneexcel.biz/591520
website ini boleh di guna kan secara PERCUMA untuk semua ahli Tone Excel tidak kira anda dari rangkaian mana sekali pun.


3. Website ( minisite ) replika dari Branch Center Razif Yusof - Bisnestoneexcel dot asia
klik sini utk lihat
website ini khas untuk ahli rangkaian tuan Razif Yusof sahaja, saya adalah downline di bawah sifu Razif Yusof, jika anda sertai saya, anda juga akan terima web seperti ini .. 


4. Website replika dari Sistem Online Marketing ( SOM ) klik sini untuk masuk
click here to enter

dengan menggunakan SOM anda akan di ajar bagaimana menggumpul list dan lakukan pemasaran email secara PERCUMA subscribe dulu di sini -> http://formulabrofami.cf  dan download Ebook di sana.

p/s: Anda dah sertai Tone excel nak tahu apa itu SOM ..? klik disini


5. webiste belajar cara promosi Tone Excel menggunakan teknik online di Fesbuk  klik masuk sini
click Here to Enter


6. Squeeze page dari sifu Mazelan Abas - WOWHEBAT
click here now

ini lah antara website yang saya sendiri gunakan untuk mempromosikan bisnes tone excel ini kepada semua prospek di internet..


anda juga akan dapat kesemua website replika di atas setelah anda sertai kami dalam perniagaan yang sangat hebat ini.. ( bila sebut web replika bermaksud nama anda akan tertera pada web tersebut seolah-olah ia memang milik anda )



sebelum anda buat keputusan untuk sertai dan jalankan bisnes tone excel ni, saya sarankan anda lihat dan baca mana-mana website di atas.. insyaallah anda akan faham dan akan nampak lebih jelas lagi betapa Hebat dan seronoknya bisnes yang cukup sempoi ini.. 



Jika anda sudah bersedia untuk menjadi Usahawan Telekomunikasi
simkad Magic Tone Excel hubungi saya terus. jangan berlengah lagi.. semakin lama anda bertangguh
semakin lambat wang yang banyak untuk masuk ke dalam akaun Bank anda..


Call / SMS saya sekarang !!
ada Bonus Terbaik dari saya untuk anda

ikhlas,
broFami Samuni
Servis Center Kundang
013-5951358
 IDP : 373089 / 591520

Tuesday, 21 July 2015

8 Skrip Closing Jika prospek anda menolak untuk join


Jika anda pernah lakukan table talk untuk dapatkan ahli join bisnes Tone Excel ni, mesti pernah terima banyak penolakkan dari mereka, bermacam-macam alasan di berikan untuk tidak mahu sertai anda.

di bawah ini saya akan kongsikan kepada anda 8 skrip yang boleh digunakan ketika anda sedang cuba closing mereka untuk join bisnes Tone Excel ini :


Thursday, 2 July 2015

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...